Elmswell Eco Social Housing

Limetec have been specified in the construction of a major, eco friendly social housing project in Suffolk that has already won a prestigious prize. The natural sustainability of Limetec hydraulic

Share
Elysium

Limetec Hydraulic Lime Mortar has been specified for Elysium, a private house in Butlers Cross, Buckinghamshire. The house is located less than a mile from Chequers, a prime example of

Share
Royal Hospital Chelsea Chapel

The new infirmary at the historic Royal Hospital Chelsea, designed by architects Quinlan and Francis Terry, and built by Wates Construction, specified Limetec Hydraulic Lime Mortar. Limetec Hydraulic Lime Mortar

Share
National Trust Headquarters

Trapezoidal in shape, the exterior of the National Trust’s new central offices, with the exception of the south facing glass façade, is clad in blue engineering bricks and features Limetec®

Share
The Roundhouse Theatre

One of London’s legendary music and arts venues, the Roundhouse in Camden, has been transformed from a redundant Grade II listed building into a leading London arts venue. The Roundhouse

Share
Drake Circus Shopping Centre

For the exterior design of Drake Circus shopping centre, part of a major regeneration of Plymouth city centre, architects Chapman Taylor wanted to blend the building with the existing surrounding

Share
Radley College

For a new circular sports pavilion for Radley College in Abingdon, architects JBKS designed the building with a distinctly horizontal emphasis. However, this was nearly destroyed by the requirement to

Share
Whitechapel Art Gallery

Limetec hydraulic lime mortar from Limetec has been specified for the ambitious £13 million expansion to the Whitechapel Art Gallery in East London. Designed by Belgian architect Robbrecht en Daem

Share
St Pancras Station

St Pancras Station needed a renovation over two storeys including repointing of bricks and stone arches, the new red brick facade has been termed 21st century Gothic by lead architect Alastair

Share
William Wake House

William Wake House is a 20,000 plus square metre purpose-built hospital unit for St Andrew’s Healthcare, thought to be the largest classical new building in Britain for over 50 years.

Share